maanantai 25. tammikuuta 2016

Allu harrastaa

Hilirimpsis! Tervetuloa lukemaan blogiani, jonka perustaminen on eräänlainen uudenvuodenlupaus.

Nimensä mukaisesti tässä blogissa keskitytään harrastuksiin. Eräjormailuun ja yleiseen luonto/retkiharrastukseen liittyy läheisesti valokuvaus. Tai räpsiminen. Milloin mitenkin – välillä enemmän, välillä vähemmän tosissaan.

Tällaisissa olosuhteissa lupauksia syntyy - uudenvuodenyön kuutamo ja revontulet.

Ajatus blogin kirjoittamisesta syntyi joskus viime syksyn aikana. Minusta on ollut mukava lueskella muiden kirjoittamia vaellus/retkeilyaiheisia blogeja. Niistä on saanut ideoita ja vinkkejä omille reissuille – ja onpa niillä voinut jossain määrin lievittää reissukuumetta. Tosin joskus kuume on vain pahentunut.

Ajattelin, että onhan näitä omiakin vaelluksia kertynyt siinä määrin, että niistä voisi jotain kertoakin. On tietysti mukava, jos joku jaksaa näitä omia tarinoitani lueskella, mutta vielä mukavampaa on, jos joku voi saada vinkkejä tai ideoita näistä omista turinoista vastaavalla tavalla kuin olen itse toisten blogeista saanut.

Koska kamerarompetta kulkee reissuilla mukana kiitettävä määrä, vaelluskertomukseni tulevat olemaan runsaasti kuvitettuja. Toki aion tuupata esille myös muita juttuja, joita muistikortille tallentuu. Tai jos muuta tulee mieleen (ilman fingerpori-viittausta).

Luvassa on siis ainakin paljon vanhojen reissujen muistelua, sitä mukaa kun ehdin niistä kirjoitella ja tulkita vaelluspäiväkirjan paikoin erittäin epäselviä tuherruksia. Uutta toki sitä mukaa kun reissuja ja kerrottavaa tulee. Milloin kieli ja milloin räkä poskella. Ei muuta kun välkommen och stig ombord!

Kiilopään rinteillä syksyllä 2010.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti